Debreceni Plazmaferezis Központunkba keresünk

1 fő munkatársat az alábbi pozícióba:

Egészségügyi asszisztens

(vénaszúrási kompetenciával)

A CSL Plasmáról

A CSL Plasma egyike a világ azon vezető plazmagyűjtő vállalatainak, amely teljes mértékben elkötelezett a kiválóság és az innováció mellett. Munkánkkal betegek tízezreinek segítünk, hogy ritka és súlyos betegségük kezelése révén újra egészséges életet élhessenek. Mi, akik a CSL-nél dolgozunk, nap mint nap annak tudatában tevékenykedünk, hogy elkötelezettségünkkel életeket menthetünk, és munkánkkal javíthatjuk a betegek életminőségét.

FELADAT:

  • Szakszerűen tájékoztatja a donációra jelentkezőket és a plazmadonorokat, a plazmalevétel előkészítéseként elvégzi a donorazonosítást.
  • Gondoskodik a plazmaferezishez tartozó folyamatok szakszerű végrehajtásáért és felügyeletéért, beleértve a vénapunkciót és a donorok esetleges reakcióinak kezelését.
  • Gondoskodik a plazma szabvány szerinti kezeléséről, a lefagyasztási folyamatról és a szabályszerű tárolásról, a helyes címkézés ellenőrzéséről, laborminták rendelkezésre állásáról és a plazmadonáció dokumentálásáról.

ELVÁRT VÉGZETTSÉGEK, TAPASZTALATOK:

  • Olyan befejezett egészségügyi szakalkalmazotti, egészséggondozói vagy betegápolói végzettség, mely jogosít vénaszúrásra;
  • Plazmaferezis- vagy vérellátóban, valamint vénapunkcióval kapcsolatban szerzett nagyfokú tapasztalat;
  • Szakdolgozói kamarai tagság, érvényes működési kártya;
  • Felhasználói szintű számítógépes ismeretek;

A MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Főnix Inkubátorház és Üzleti Központ, Debrecen

JELENTKEZÉS ÖNÉLETRAJZZAL ÉS MOTIVÁCIÓS LEVÉLLEL:

Hungary.Job@CSLPLASMA.COM

Az állásra jelentkezők számára az adatkezelési tájékoztató itt olvasható el.

A vállalat versenyképes fizetést, bejárási támogatást
és béren kívüli juttatási csomagot kínál leendő munkatársai számára.

*A jelentkezőnek az első sikeres, plazma donációra való alkalmasságát alátámasztó szerológiai vizsgálata (akár vérmintából, akár adományozott plazmából történt) utáni első donációját követő kérdőív leadása után egyszeri 26.000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk.

A CSL-nél minden donációt követően 7.500 Ft Ft költségtérítés jár, ha pedig részt veszel – az adott donációdtól független – elégedettségi vagy igényfelmérési kutatásainkban is, akkor felmérésenként plusz 7.500 Ft-os, minden harmadik felmérésben való részvételedért pedig 10.500 Ft-os vásárlási utalvánnyal háláljuk meg értékes visszajelzéseidet.

Maximum 45-ször jöhetsz el 1 évben plazmát adni. Ha mindezt összegezzük, akkor egy évben akár 738.500 Ft értékű juttatással kalkulálhatsz.