Kérjük olvassa el figyelmesen honlapunk felhasználási feltételeit, melyek honlapunk minden felhasználójára vonatkoznak. A honlap használatával Ön automatikusan elfogadja a jelen felhasználási feltételeket.

A CSL Plasma Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a jelen honlapon megjelenő információkat bármikor előzetes bejelentés nélkül kiegészítse, kitörölje vagy megváltoztassa. A jelen felhasználási feltételek nem teszik lehetővé semmilyen szerződésbeli vagy más formális jog érvényesítését semmilyen féllel szemben és semmilyen fél megbízásából.


A honlapon megjelenő információk

A CSL Plasma Kft., mint vezető, innovatív gyógyszergyártó cég feladatának tartja, hogy hozzájáruljon az emberek életminőségének javításához. A jelen honlap a CSL Plasma Kft. és kapcsolt vállalatainak életébe kíván betekintést nyújtani, és tájékoztatást ad a cégcsoportról. A honlap egyszerűbb használatáért a látogatás céljától függően – legyen Ön páciens, orvos, más egészségügyi szakember, befektető vagy potenciális új munkatársunk – igényre szabott információkat bocsátunk rendelkezésére.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a honlapon megjelenő információkat semmi esetre sem szánjuk orvosi tanácsnak vagy a CSL Plasma Kft. termékeinek megfelelő használatára vonatkozó utasításnak, és kérjük, ne is értelmezze őket akként.

A CSL Plasma Kft. a jelen honlap tartalmát kizárólag általános tájékoztatási és információs célra szánja. A rendelkezésre bocsátott információk és adatok nem helyettesítik az orvos vagy egészségügyi szakember tanácsát, ajánlását vagy az orvosi kezelést. Kérjük, hogy a saját, egyéni egészségi állapotával kapcsolatban kövesse orvosa vagy más egészségügyi szakember tanácsát. Kérjük, hogy mielőtt a honlapon említett bármely gyógyszert használni kezdi, beszélje azt meg orvosával, vagy egy egészségügyi szakemberrel. Az orvosi tanácsadás és orvosi kezelés nem tartozik a CSL Plasma Kft. által nyújtott szolgáltatások közé.


A honlap tartalmáért nem tudunk garanciát vállalni

A CSL Plasma Kft. mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatosan frissítse a honlapot, azonban a tartalom pontosságáért és teljességéért nem tud garanciát vállalni. Az olyan közvetlen károk kivételével, melyeket a CSL Plasma Kft. szándékosan vagy súlyos gondatlanságból okoz, a CSL Plasma Kft. nem vállal felelősséget és nem kötelezhető büntetőjogi kártérítésre a jelen honlapon tett látogatás következtében vagy azzal összefüggésben előálló közvetlen, közvetett, atipikus, véletlenül keletkező vagy egyéb károkért, így többek között az elmaradt haszonért, az üzleti folyamat zavaraiért és programok vagy elektronikus formában tárolt adatok elvesztéséért sem.

A CSL Plasma Kft. a honlap látogatói számára más honlapokra mutató linkeket is kínál. Ezek közül néhány hivatkozás természetesen olyan harmadik felek szervereire mutat, akik nem tartoznak a CSL Plasma Kft. hatáskörébe. A CSL Plasma Kft. nem vállal felelősséget ezen harmadik felek honlapjainak tartalmáért és annak következményeiért, hogy a jelen honlap felhasználói ezen honlapokat használják.


Ajánlások és szakértői vélemények

Ez a honlap tartalmazhat szakértői véleményeket, melyek hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak látogatóinknak. A jelen honlapon megjelenő szakértői vélemények vagy a honlapról hiperhivatkozásokon keresztül elérhető információk az adott szakértő véleményét tükrözik, és nem fedik szükségszerűen a CSL Plasma Kft. nézeteit. Ezek a szakértők nem a CSL Plasma Kft.munkatársai, és a CSL Plasma Kft. semmiféle juttatást nem fizet nekik állásfoglalásuk használatáért cserébe. A CSL Plasma Kft.-nek nem áll módjában igazolni az információk vagy az állásfoglalások helyességét vagy teljességét, és semmiféle felelősséget nem vállal értük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szakértői ajánlások az adott szakértő személyes látásmódját tükrözik, amely semmilyen körülmények között sem értelmezhető a CSL Plasma Kft. látásmódjaként; a CSL Plasma Kft. az ilyen ajánlásokkal kapcsolatban mindennemű felelősségvállalást elutasít.


Országspecifikus termékinformáció

ACSL Plasma Kft. a vállalat globális és helyi gyógyszeripari tevékenységeiről ad tájékoztatást, amely nem feltétlenül vonatkozik minden látogatóra és országra. Így bizonyos termékek védjegyei országok szerint különbözőek lehetnek. Továbbá némely országokban a felügyeleti hatóságok eltérő javaslatokkal, adagolással vagy megkötésekkel engedélyezhetik a termékek árusítását. Ha a jelen honlapon megnevezett, a CSL Plasma Kft. által kínált termékek, programok vagy szolgáltatások a honlap valamely látogatójának országában nem elérhetők, a szóban forgó termékek, programok vagy szolgáltatások megnevezése nem jelenti azt, hogy a CSL Plasma Kft. ezzel bejelenti, hogy be fogja őket vezetni az adott országban. Ha szeretne tájékoztatást kapni arról, hogy bizonyos termékeink elérhetők-e az Ön országában, kérjük, forduljon az országában működő CSL Plasma Kft. kapcsolattartóhoz vagy orvosához. Az országonként eltérő jogszabályok miatt előfordulhat, hogy receptköteles készítményeinkről nem tudunk minden látogatónknak tájékoztatást adni. Az országspecifikus termékinformációkat a CSL Plasma Kft. elsősorban az egészségügyi szakembereknek szánja, és itt megjelenő formájukban csak a nyilvánosságnak szánt részletességig taglalja.


A fórumok

A CSL Plasma Kft. a fórumok minden résztvevőjétől elvárja, hogy a szokásos kommunikációs szabályokat betartsa, például azt, hogy egymást kölcsönösen tiszteletben tartsák. A fórum látogatói nem terjeszthetnek vagy tehetnek közzé sértő, méltatlan, illetlen, rágalmazó, obszcén vagy olyan anyagokat, amelyek harmadik felek szellemi tulajdonjogait sértik.

A nem bizalmasnak számító információkról

Ha adatvédelmi szabályzatunkban az internetre vonatkozóan nem jelenik meg ezzel ellentétes rendelkezés, a bejegyzések, melyeket Ön jelen honlapon keresztül a CSL Plasma Kft. felé elküld, nem számítanak bizalmas információnak, és nem állnak védelem alatt. A CSL Plasma Kft. az információkat, melyek ezekben a bejegyzésekben megjelennek, legyen szó többek között ötletekről, elképzelésekről, know-how-ról vagy technikákról, a CSL Plasma Kft. bármilyen célra szabadon felhasználhatja anélkül, hogy Önnek ezért juttatást kellene fizetnie vagy a forrást meg kellene neveznie.


Szellemi tulajdon

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a CSL Plasma Kft. szellemi tulajdonjogait a jogi keretek nyújtotta lehetőségeknek megfelelően messzemenőkig érvényesíti, szükség esetén akár büntetőjogi intézkedésekkel. Az ezen a honlapon megjelenő védjegyek, logók, szolgáltatási védjegyek (együttesen „védjegyek”) tulajdonosa vagy licencjogosultja a CSL Plasma Kft.. A CSL Plasma Kft. vagy a védjegy tulajdonosának kifejezett írásos beleegyezése nélkül a jelen honlapon található semmilyen tartalmat nem lehet úgy megjeleníteni, hogy az implicit vagy explicit módon licencjogot vagy jogot formál a védjegyre. Továbbá a jelen honlap tartalmának személyes, nem kereskedelmi célokon kívüli sokszorosítása, terjesztése, megváltoztatása vagy használata csak a CSL Plasma Kft. előzetes, írásos engedélyével lehetséges. 

A jelen honlap részének vagy egészének minden másolata a következő, szerzői jogra hivatkozó feliratot kell, hogy tartalmazza: Copyright © 2016 CSL Plasma Kft.