Nyíregyházi Plazmaferezis Központunkba keresünk

1 főt vállalkozói szerződéssel az alábbi feladatra:

Donorvizsgáló orvos

(vállalkozói szerződéssel minimum heti 20 órában)

A CSL Plasmáról

A CSL Plasma egyike a világ azon vezető plazmagyűjtő vállalatainak, amely teljes mértékben elkötelezett a kiválóság és az innováció mellett. Munkánkkal betegek tízezreinek segítünk, hogy ritka és súlyos betegségük kezelése révén újra egészséges életet élhessenek. Mi, akik a CSL-nél dolgozunk, nap mint nap annak tudatában tevékenykedünk, hogy elkötelezettségünkkel életeket menthetünk, és munkánkkal javíthatjuk a betegek életminőségét.

FELADAT:

Donációra való alkalmasság megítélése a jogszabályi követelményeknek és a vállalaton belüli szabványműveleti eljárásoknak (SOP) megfelelően, valamint a plazmaferezis folyamatának felügyelete.

ELVÁRT VÉGZETTSÉGEK, TAPASZTALATOK:

  • Orvosi egyetemi végzettség, MOK tagság, érvényes orvosi működési igazolvány
  • Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek
  • Plazmaferezis- vagy véradó központban, illetve vérkészítményekkel szerzett tapasztalat előnyt jelent
  • Érvényes vállalkozói igazolvány

A MUNKAVÉGZÉS HELYE:

Nyíregyháza, Korzó Bevásárlóközpont

JELENTKEZÉS ÖNÉLETRAJZZAL ÉS MOTIVÁCIÓS LEVÉLLEL:

*A jelentkezőnek az első sikeres, plazma donációra való alkalmasságát alátámasztó szerológiai vizsgálata (akár vérmintából, akár adományozott plazmából történt) utáni első donációját követő kérdőív leadása után egyszeri 26.000 Ft értékű vásárlási utalványt adunk.

A CSL-nél minden donációt követően 7.500 Ft Ft költségtérítés jár, ha pedig részt veszel – az adott donációdtól független – elégedettségi vagy igényfelmérési kutatásainkban is, akkor felmérésenként plusz 7.500 Ft-os, minden harmadik felmérésben való részvételedért pedig 10.500 Ft-os vásárlási utalvánnyal háláljuk meg értékes visszajelzéseidet.

Maximum 45-ször jöhetsz el 1 évben plazmát adni. Ha mindezt összegezzük, akkor egy évben akár 738.500 Ft értékű juttatással kalkulálhatsz.